Jump to content

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.senswerk.hu valamint a *.senswerk.hu weboldal csoport valamelyik weboldalára, vagy aloldalára elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

A Senswerk.hu weboldalon ("weblap") található tartalom a Senswerk Kft. ("tulajdonos") szellemi tulajdona.

A Senswerk Kft. fenntart minden jogot, a weblap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban. A weblaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar szerzői jogi törvények védik.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, feldolgozása és értékesítése. A weblap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A tulajdonos weboldalai teljes egészében, a szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt másolni, kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a weblap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tulajdonos a jogsértés megállapítása után a jogsértőtől követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A weboldalon nyilvános regisztráció nem található. A kapcsolatfelvétel során megadott adatokat adatbázisban nem tároljuk, azok e-mail formájában kerülnek továbbításra kollégáink felé. Adatait és megkeresését a Senswerk kft. minden esetben üzleti titokként, bizalmasan kezeli.

A weblap sütiket tárol, melyeket remarketing kampány keretében használ fel. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, böngészőjében beállíthatja, hogy nem engedélyezi a sütik használatát.