Jump to content

Tájékoztatás magyarországi ügyfeleink részére

Új fejezet kezdődik a Senswerk Digitális Ügynökség életében október 1-től. Cégünk webfejlesztési, mobilfejlesztési és üzemeltetési üzletága Magyarország egyik legnagyobb, díjnyertes ügynökségébe olvad bele, az FPS webügynökség Kft.-be. Ezzel kapcsolatban szeretnénk köszönetet mondani ügyfeleinknek az elmúlt 8 évben végzett közös munkáért, és tájékoztatást nyújtani a továbbiakról.

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy a Senswerk Kft. és az FPS webügynökség Kft. között 2016. szeptember 1-jén kötött megállapodás értelmében a Senswerk Kft. webfejlesztési, mobil fejlesztési és üzemeltetési üzletágát október 1-től az FPS webügynökség Kft. veszi át.

Az FPS webügynökség Kft. Magyarország egyik legnagyobb webfejlesztő ügynöksége, mely az emberközpontú tervezést és fejlesztést helyezi előtérbe, így nyújtva magas szintű támogatást a fejlesztés minden szakaszában. A díjnyertes ügynökség a Senswerk Kft. alkalmazottait és eszközállományát magába olvasztva látja el a továbbiakban a Senswerk kft.-vel kötött megállapodás alapján, a korábban ügyfeleinkkel kötött szerződésben foglalt üzemeltetési, karbantartási és garanciális kötelezettségeket.

Az FPS webügynökség Kft.-ről további információt a linkre kattinta érhet el a magyar nyelvű tájékoztatóban vagy a www.fps.hu weboldalon ismerkedhet meg angol nyelven a céggel.

 

A gyakorlati működést tekintve a következő változásokról tájékoztatjuk partnereinket:


2016. október 1-jétől a Senswerk Kft. ügyfélszolgálata, ügyfélszolgálati elérhetőségei, 1132 Budapest, Visegrádi utca 23 alatti irodája megszűnik.

2016. október 3-ától a kiküldött tájékoztató levélben található ügyfélkapcsolati elérhetőségeken jelezhetik az FPS webügynökség Kft. részére garanciális, karbantartási valamint üzemeltetési kéréseiket.

 

Az október 1-ig tartó időszak alatt kollégáink ügyfélszolgálati elérhetőségeinken 9-18 óra között állnak rendelkezésükre változatlan feltételek mellett.

Garanciális web- és mobil fejlesztési projektek esetén:

A Senswerk Kft. még garanciális időn belüli web- és mobil fejlesztési projektjei esetén, a garanciális kötelezettségeket változatlan formában szeptember 30-ig a Senswerk Kft, október 1-jétől az FPS webügynökség Kft. fogja teljesíteni.

Partnerünk rendelkezik munkavállalóink projekt ismerete mellett a SenSCMS rendszer licence jogosultságaival és a Senswerk Kft. eszközparkjával is a zökkenőmentes átállás érdekében.

Lejárt garanciájú web- és mobil fejelsztési projektek esetén:

A Senswerk Kft.-vel kötött lejárt garanciájú web- és mobil fejlesztési szerződések esetében, ügyfeleink kérhetik a weboldal FTP elérhetőségét, illetve az adatbázis, analitika, webmester eszközök és a weboldal elérhetőségeit, hogy arról biztonsági másolatot készítsenek. Kérjük ezen igényüket legkésőbb szeptember 30-ig jelezzék részünkre a e-mail címen.

Webhosting, domain szolgáltatás esetén:

A Senswerk Kft.-vel kötött webhosting és domain kiszolgálási szerződéseket változatlan formában az FPS webügynökség Kft. veszi át. Szerverünk elérhetőségei, valamint egyéb beállításai nem változnak, úgy a kiszolgálás változatlan formában teljesül.

Amennyiben az üzemeltetési szolgáltatással kapcsolatban az átmeneti időszak alatt kérdésük támad azt a e-mail címen tehetik meg, az átmeneti időszak után, október 1-étől a tájékoztató levélben biztosított elérhetőségeken tehetik meg. 

A domainek és webhosting szolgáltatások esetén az október 1. után lejáró szolgáltatások meghosszabbítását, számlázását az FPS webügynökség Kft. veszi át, a korábbiaknak megfelelően díjbekérő kiállításával, melynek befizetése és a hosszabbítási szándék jelzése esetén a szolgáltatás meghosszabbításra kerül. A domain, hosting szolgáltatás lejáratáig be nem fizetett díjbekérők esetében a szolgáltatás továbbra is automatikusan felmondásra kerül.

Karbantartási szolgáltatás esetén:

A karbantartási szerződéseket a továbbiakban az FPS webügynökség Kft. viszi tovább az abban fennmaradó órakeret erejéig változatlan feltételek mellett. Ezzel kapcsolatosan szeptember 30-ig a -ra, október 1-jétől a tájékoztató levélben megadott ügyfélkapcsolati kollégák várják kéréseiket.


A változásokkal kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kapcsolattartó kollégáink szívesen nyújtanak segítséget a e-mail címen vagy a +36-1-769-2132-es telefonszámon munkanapokon 9-18 óra között.