Jump to content

Web

Az online világban mindenki egyenlő esélyekkel indul. Lehetsz kezdő vállalkozás vagy világcég, weblapra mindenképpen szükséged van. Hiszünk benne, hogy ha a megfelelő webes megoldásokat használod, akkor megnyílnak előtted a lehetőségek.

Weboldal készítés, webáruház, egyedi szoftverfejlesztésWeboldal - Webdesign tervezése, kivitelezése és weboldal készítés a legegyszerűbbtől az egészen bonyolult megoldásokig Joomla!, Typo3, Wordpress, Synkron via, SenSCMS, vagy bármely általad kívánt keretrendszerben.

Promóciós, kampány microsite - Látványos, animált, eladást vagy kommunikációt segítő megoldások.

Webáruház - Legyen szó akár Virtuemart, Magento, Prestashop, Woocommerce, Shoprenter, Opencart, SenSWebshop, vagy teljesen egyedi webáruház motorról, ránk 360º-ban számíthatsz majd. 

Portál fejlesztés - Multisite-os portál motorunk segítségével könnyű adatbevitelt, jobb hírterjedést és teamworkinget támogató megoldásokat kínálunk.

Böngésző alkalmazások - Firefox, Chrome, Internet Explorer böngészőbe építülő alkalmazások fejlesztésében is állunk rendelkezésedre.

Egyedi szoftverfejlesztés - Nem találtál kész megoldást? Egyediek a folyamataid? Testre szabjuk vagy újat fejlesztünk igényeid szerint.

UX, UI tervezés - Folyamatokat és megjelenést tervezünk minden platformra, legyen szó webről, mobilról, üzleti rendszerekről.

Webanalitika - Bármely kampány és weboldal csak kidobott pénz, ha nem tudod megmérni mennyire volt sikeres, nem látsz bele, hogy mit lehetne javítani, hogyan tudnád tovább növelni eladásaidat, hogyan javítsd kampányod átlagát és optimalizáld költségeit. Mi átnézzük statisztikáidat, rendszered ergonómiai megfelelését, technikai hibáit és segítünk is javítani azokat.

Weboldal készítés

A Senswerk csapata segíteni tud a legkisebb honlapok elkészítésén át az összetett rendszerek fejlesztéséig bármiben. Szakembereink mindig megtalálják a legjobb megoldást legyen szó már meglévő rendszer átalakításáról, új weboldalról vagy akár komplex üzleti szoftverek fejlesztéséről. A fejlesztéseken túl pedig abban is segíteni tudunk, hogy cégedet megtalálják, növekedni tudjon látogatói forgalmad és bevezethesd legújabb termékeidet, szolgáltatásaidat.

Nem vagyunk sablonosak, soha nem csinálunk két ugyanolyan megoldást, mert hiszünk abban, hogy a személyre szabott megoldással tudjuk azt kínálni, ami ügyfeleink számára a legoptimálisabb, mert nálunk nincs első weboldalas kezdő vállalkozás, csak egyformán fontos ügyfelek, legyen az akár kicsi, akár nagy.

Microsite

A jó kampány alapja a jó "érkező" oldal. Segítünk, hogy kampányod elérje a célját, legyen az akár vállalati vagy márka kommunikáció, akár eladás ösztönzés, mi melletted leszünk. Biztosítjuk neked az eszközöket, hogy látványos, minden eszközön könnyen kezelhető reszponzív weboldalad legyen, mely könnyen mérhető, szerkeszthető, optimalizálható.

Megkeressük a megfelelő technológiát elképzeléseidhez. Szenvedélyesen szeretjük a flash, js, jQurey alapú animált megoldásokat, egyszerű és összetett játékokat, kommunikációs csatornákat amelyek segítik, hogy játékosan, a felhasználói élményt maximálisan kihasználva szólíthasd meg fogyasztóidat.

Elképzeléseidnek megfeleő megoldásokat készítünk Joomla!, Wordpress, SenSCMS, Typo3, Synkron via, vagy bármely más alappal. Tervezünk, kivitelezünk, optimalizálunk és azt sem bánjuk, ha a microsite mellett egyéb kreatív anyagokra, hirdetési megoldásokra is szükséged lesz.

Webáruház

Vágj bele, hiszen az egyik legpörgősebb szektor az e-commerce. A webáruház olyan mint egy 0-24 órán át nyitvatartó üzlet. Remek lehetőség arra, hogy a világ bármely táján elérhessük azokat a folyasztókat, akik szeretnék a mi termékeinket megvásárolni. Nemzetközi lehetőségek, éjjel-nappal nyitva tartó üzeletek, ötletes erőforrás kímélő megoldások, ez az e-commerce! Bárhol, bármikor!

A SenSWebshop webáruház rendszert azon ügyfelek számára fejlesztettük ki, akik hisznek abban, hogy amit kínálnak az jó és amit el szeretnének érni, azt elérhetik. Ezen vállalkozások ugyanis folyamatos fejlesztést, segítséget igényelnek, melyet a SenSWebshop rugalmas rendszere és a Senswerk csapata képes megadni. SenSWebshop rendszerünk egyik fő erőssége, hogy rugalmasan átszabható az egyedi igények szerint és könnyen integrálható bármely más rendszerrel, így könnyen megvalósíthatjuk üzleti elképzeléseidet.

Ha azonban az igényeid mások, vagy úgy találjuk, hogy nem a SenSWebshop rendszere számodra az ideális megoldás, akkor szívesen fejlesztünk Virtuemart, Opencart, Woocommerce, Magento, Shoprenter vagy bármely más webáruházi rendszerben is. A lényeg, hogy a legjobb megoldást biztosítsuk neked.

Portál

A SenSCMS portál megoldással lehetőséget biztosítunk weboldal hálózatok, weboldalak közötti hírterjedések, valamint magas funkcionalitású és verziókövetett oldalak kidolgozására. A több rétegből felépülő SenSCMS tartalom menedzsment funkcióinak köszönhetően rugalmasan igazodik a portálok igényeihez. Gyors design változtatást tesz lehetővé, továbbá több mint 130 modulunk közül biztosan megtalálod a számodra nélkülözhetetlen funkciókat.

Milyen portál funkciókat / modulokat biztosítunk:

 • Hírek és hírlösszefoglalók
 • Képek és animált megjelenítő
 • Események és naptár
 • RSS
 • Megosztási lehetőségek
 • Címkézés és címkefelhő
 • Korrektúra
 • Rugalmas jogosultság kezelés
 • Hírterjedés
 • Jóváhagyáshoz kötött tartalmak
 • Facebook és normál hozzászólási lehetőség
 • Fórum
 • Blog
 • Értékelési lehetőség
 • Receptek kezelése
 • Szakember kereső
 • Apróhirdetés
 • Időjárás megjelenítése
 • Fejlett belső statisztikák
 • Google Analytics integráció

És még sok más szuper megoldás...

Egyedi szoftverfejlesztés

Hatékony e-business kockásfüzetben? Még viccnek is rossz.

Ha Te is úgy gondolod, hogy az online világ folyamatait ki szeretnéd használni, csatlakozni az egyre növekvő e-commerce piachoz, akkor keress meg minket egy beszélgetésre. Miben vagyunk jobbak mint mások? Mi nem csak webáruházat készítünk!

A webfejlesztés során komplex e-kereskedemi rendszert alakítunk ki, teljesen a Te elképzeléseidre szabva. A webáruházhoz más rendszereket kapcsolunk, belső folyamatokat szervezünk és összekapcsoljuk egy komplex rendszerré. Példaként vegyünk egy olyan webáruházat, melyhez tartozik több fizikai bolt is. Itt kezdi a legtöbb webáruházi rendszer feladni, mivel ilyenkor szükséged lesz: bolti készlet kezelés, számlázás, beszerzés, fuvar, pénzügy, szerződések és árajánlatok nyilvántartására is, mindezt egy rendszerben. Mi tudjuk! Érdekel?

Az automatizmusokban és a mérhetőségben hiszünk. Minél több adat áll rendelkezésre, annál jobban mérhetőek a folyamatok, áru mozgások, ügyfél igények... Minél kevesebb erőforrást kell egy munka elvégzéséhez felszabadítanod, annál több marad céged fejlesztésére. Így tényleg minden adott lesz a sikerhez.

A rendszerek tervezése és fejlesztése mellett olyan bevezetési szolgáltatást nyújtunk, melynek keretében együtt tesszük meg az első lépéseket. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésed merülne fel. Online marketing részlegünk segít abban, hogy az elkészült kereskedelmi csatornán keresztül hatékonyan kommunikálhass fogyasztóiddal.

A SenSERP rendszerek az online üzleti szoftverek új generációjához tartoznak, melyek segítségével az összes üzleti és online folyamat összeköthetővé és mérhetővé válik .

Érdekel, hogy miben tudnánk segíteni üzleti folyamataid hatékonnyá tételében? Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el elképzeléseidet és mi segítünk megvalósítani.