Jump to content

Hevesi Tamás

Hevesi Tamás weboldalának grafikai megújításaHevesi Tamás weboldalának grafikai megújítása

Hevesi Tamás, énekes korábbi bemutatkozó oldalát cseréltük egy az énekes által szerkeszthető SenSCMS motorra, melyhez a SenSWebshop rendszerét is kapcsoltuk a hanganyagok értékesítéséhez. A weboldalt olyan eszközökkel egészítettük ki, melyek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy felvegyék kedvencükkel a kapcsolatot.

Megrendelő: Hevesi Tamás

Url: http://www.hevesitamas.hu

Készült: 2010 tél

Feladat: Hevesi Tamás bemutatkozó oldalának szerkeszthetővé tétele, valamint kapcsolat felvételi lehetőségek biztosítása volt a feladatunk. A weboldalt ki kellett egészíteni olyan webáruházi lehetőséggel is, ahol a CD lemezek megvásárolhatóak belehallgatás után.

Megvalósítás: A korábbi weboldal designjából kiindulva készítettük el az új weboldal megjelenését. Kiegészítettük a weboldalt kapcsolat felvételi lehetőségekkel, a koncertek megjelenítésének lehetőségével, valamint webáruházi rendszerrel.

Webáruház: Az online vásárlás mellett minden albumból az első 30 másodperc meghallgatható. Az albumokhoz jellemzők rendelhetőek. A megrendelésről értesítő levelet küldünk a vásárló, illetve a weboldal adminisztrátora részére is.

Felhasznált eszközök: SenSCMS tartalomkezelő rendszer, fórum modul, média tár modul, Webáruház motor: SenSWebshop webáruház motor