Jump to content

Kálmán Makláry Fine Arts

Kálmán Makláry Fine Arts weboldal, webáruház készítéseKálmán Makláry Fine Arts weboldal, webáruház készítése

Megrendelőnk a galéria névváltásához kapcsolódóan rendelte meg új webes megjelenését, weboldalát és webáruházát, melyre angol, francia és magyar nyelvű tartalmakat kapott. A webáruházhoz online fizetési rendszerként a Paypal-t illesztettük.

Megrendelő: Maklary Artworks

Url: http://www.kalmanmaklaryfinearts.com

Készült: 2009 ősz

Feladat: Festőművészek és szobrászok munkáit, életrajzát bemutató weboldal készítése volt a feladatunk, továbbá webáruház illesztése online fizetési rendszerrel.

Megvalósítás: A weboldalt több nyelvű motorral láttuk el, melynek segítségével angol, magyar és francia nyelvű tartalmakat jelenítenek meg a weboldalon. Kialakításra került a művészek adatlapja, ahol élettörténetük, műveik, kiállításaik tekinthetőek meg. A művek egyedi jQuery technológiával történő megjelenítése miatt a képernyő mérethez igazodóan a lehető legnagyobb méretben jelenítjük meg a képeket. A művészek mellett a galéria és az ott rendezett kiállítások bemutatása is megtörténik a weboldalon. A fejlécben Reigl Judit egyik művéből látható egy részlet, mely az oldalnak élettel teli, dinamikus kisugárzást kölcsönöz.

Webáruház: A webáruház célközönsége főleg francia és angol nyelvterületekről származik. A webáruház tartalmait 3 nyelven hoztuk létre. A kiadványokhoz új jelölőt vezettünk be a SenSWebshop rendszerben: "Elfogyott". A termékeket 2 pénznemben lehet megrendelni, illetve kifizetni (Euro, Forint). Fizetési rendszernek a nemzetközi vásárlóközönség miatt Megrendelőink a Paypal-t választották. A könyveket vásárlás előtt meg is tekinthetik a látogatók, belelapozgathatnak a feltöltött PDF alapján.

Felhasznált eszközök:SenSCMS weboldal csomag - három nyelvű tartalmakkal, keresőoptimalizálással, jQuery alapú képmegjelenítés - Egyedi fejlesztés, Grafika: webdesign tervezése és kivitelezése, Paypal fizetési rendszer illesztése - Forintos, illetve Euro-s fizetéssel, Könyv lapozgatása PDF-ből feltöltött anyag alapján, Webáruház motor: SenSWebshop webáruház motor