Jump to content

Curiocity - Facebook játék

Curiocity - Facebook játékCuriocity - Facebook játék

Na mit rejt a takarás? Kitalálod a kérdés alapján vagy együtt dolgozol a többiekkel? A Curiocity Facebook játékának célja a kíváncsiság felkeltése volt, melyről bátran mondhatjuk, hogy sikerült is.  A képek feletti felületet kattintásonként lebontva rajzolódik ki a kérdésre feltett válasz, melyet beküldve a Curiocity közösségi oldalon felhasználható CC pontokat nyerhetünk. Rajta, mindenkinek van 3 lehetősége!

Megrendelő: Curiocity Kft.

Szektor: közösségi vásárlás

Url: https://www.facebook.com/pages/CURIOCITY/287587951357360?id=287587951357360&sk=app_470957462975983

Készült: 2013 nyár

Feladat: Facebook alkalmazás készítése és integrációja a curiocity.hu weboldallal. Az alkalmazás megjelenítésében és animációjában különböző felületek kidolgozása, melyek elrejtik a kitalálandó képet.

Megvalósítás: Olyan Facebook alkalmazást készítettünk, ahol különböző felületekkel takarjuk le a megfejtendő képet. Használunk papírt, labdákat, üveget, homokot, téglát. A különböző felületekhez különböző animációk is tartoznak, ezzel biztosítva a heti játékoknak némi változatosságot. Az alkalmazás a weboldallal kommunikál, mind a beküldött megfejtések, mind a megnyert pontok tekintetében.

Felhasznált eszközök: Facebook alkalmazás fejlesztés, Grafikai tervezés, Weboldal integráció