Jump to content

Curiocity - webshop - közösségi portál

Curiocity - webshop - közösségi portálCuriocity - webshop - közösségi portál

Kíváncsi típus vagy? Mint mindenki, mi is azok voltunk, hogy hogy lehet a kíváncsiságot és a közösségi vásárlást összekötni. De ügyfelünk egy új típusú vásárló közösséget hozott létre, melyhez az alapot egy olyan pontgyűjtő webáruház és közösségi felület biztosította, melynek célja egy kíváncsi közösség építése.

Megrendelő: Curiocity Kft.

Szektor: közösségi vásárlás

Készült: 2013 nyár

Url: http://curiocity.hu/

Feladat: Közösségi felületek és közösségi vásárlást, pontgyűjtést támogató felületek kialakítása

Megvalósítás: A weboldal készítése hosszas tervezéssel kezdődött, melyben az új típusú folyamatok specifikálásra kerültek. A tervezés után kezdődött a kivitelezés, melyben létrehoztuk a közösségi funckiókat és felületeket, mint például chat-et és ismerős keresőt, jelölést, majd pedig a webáruházi részeket a speciális kedvezményekkel, több lépcsős vásárlási folyamattal, jóváhagyással, kipróbálási lehetőséggel. A rendszerhez PayU valamint PayPal fizetési rendszer került illesztésre, valamint a webáruházat integráltuk a szamlazz.hu rendszeréhez és a Pickpack ponthoz.

Felhasznált eszközök: SenSCMS weboldal készítés, Grafikai tervezés, Weboldal integráció,  SenSWebshop webáruház rendszer, Hírlevél sablon tervezése és kivitelezése, SenSDM hírlevél küldő rendszer, Pickpack pont illesztés, PayU fizetési rendszer illesztése, PayPal fizetési rendszer illesztése, Responsive design