Jump to content

Kültéri fűtőkábelek microsite

Kültéri fűtőkábelek micrositeKültéri fűtőkábelek microsite

Sokan vannnak, akik utálják a hólapátolást, vagy amikor télen nem lehet kiállni a garázsból reggelente. Ezen célcsoport problémájára szolgál megoldással ügyfelünk microsite-ja, ahol a kültéri jégmentesítésre kínál megoldást kültéri fűtőkábelei segítségével. A microsite népszerűsítésére Google Adwords kampányt készítettünk megrendelőnk részére, melynek érkező oldala lett az elkészült microsite.

Megrendelő: Eurovill Profi Kft.

Szektor: épületgépészet, kereskedelem

Készült: 2013 ősz

URL: akciós.kültéri.fűtőkábelek.hu

Feladat: Kültéri fűtőkábelek, ezen belül lépcsőfűtés, tolókapu és nyomtáv fűtés termékkörök fogyasztóinak bevonzása, konverziókra, valamint vásárlásra ösztönzése Google Adwords kampány segítségével.

Megvalósítás: A futokabelek.hu oldalát megrendelőnk és mi is nagyon technikainak találtuk, illetve nagyon szerte ágazónak, ezért létrehoztunk egy trendibb, kevesebb, de csak a fontos tartalmakkal bíró microsite-ot, ahová illesztettük azon kalkulátort, melynek segítségével bárki kiszámíthatja, hogy mennyi fűtőkábelre lenne szüksége, hogy kocsi bejárója fagymentes legyen. A kampányhoz a microsite egyes aloldalai szolgálnak landing page-ként, melyről tovább haladhatnak a microsite-on belül, hogy megismerjék a termékeket, vagy áttérhetnek a kalkulációra, vásárlásra. 

Felhasznált eszközök: Grafikai tervezés, SenSCMS microsite, Google Adwords CPC keresőkampány