Jump to content

Fentrol.hu digitális légifotó archívum

Fentrol.hu digitális légifotó archívumFentrol.hu digitális légifotó archívum

Érdekel, hogy milyen volt 50 évvel ezelőtt a házatok környéke? Mekkora volt akkor a város ahol laktál? A digitális légifotók legtöbbünk számára csak akkor válnak igzalmassá, ha személyes élményeinkhez kapcsolódnak. Ezt a hullámot érezte meg a Földmérési és Távérzékelési Intézet és készítette el a digitális légifotó archívumot rengeteg közösségi funkcióval. Nézd meg Te is, hogy milyen képek vannak fent városodról, lakhelyedről!

Megrendelő: Viamap Kft.

Szektor: digitális légifotó archívum

Készült: 2014 nyár

url: http://www.fentrol.hu/hu/

Feladat: A Viamap Kft.-vel együttműködésben készítettük el a fentrol.hu oldalt, mely nem csak a fotók megtekintését, hanem azok georeferálását, kommentelését, megosztását, megvásárlását... is lehetővé teszi.

Megvalósítás:A rendszer megvalósításához Joomla motort választottunk, melybe számos egyedi modult fejlesztettünk, hogy elérjük a kívánt funkciókat. Az oldalra a normál regisztráció mellett Google+, Facebook, Geoshop és Magyarország Ügyfélkapus regisztráció is került. A weboldal mobil eszközökről és PC-ről egyaránt használható. A rendszert a geoshop.hu rendszerével integráltuk, melyen keresztül a légifotók megvásárlására is lehetőséget biztosítunk. Büszkék vagyunk, hogy a projekt sikeres lett megrendelőnk számára és az indexen is megjelent.

Felhasznált eszközök: Egyedi szoftver fejlesztés, Joomla! modul fejlesztés, rendszerintegráció

Fentrol.hu digitális légifotó archívumFentrol.hu digitális légifotó archívumFentrol.hu digitális légifotó archívumFentrol.hu digitális légifotó archívum