Jump to content

Bramac Solar tetris

Bramac Solar tetris Facebook játékBramac Solar tetris Facebook játék

A Bramac osztrák anyavállalat részére készítettünk Facebook alkalmazást. A játék célja a napkollektorok népszerűsítése volt az által, hogy a napkollektort és a napból származó fotonokat használtuk fel egy klasszikus Tetris játékban.

Megbízó: Bramac Dachsysteme International GmbH

Márka: Bramac

Szektor: építőanyag, kereskedelem

Url Facebook: https://apps.facebook.com/bramac_solar_tetris/
Url Web: https://bramac-solar-tetris.senswerk.hu/game/

Készült: 2013 tavasz

Feladat: Napkollektorok népszerűsítésére kellett Facebook játékot készítenünk. Megrendelőnk választása a klasszikus Tetris megoldásra esett.

Megvalósítás: Az alkalmazásban meg kellett jelenítenünk a nyereményt is, amely egy siklóernyőzés volt. Így került a webdesignra a napkollektoros tetők felett elrepülő siklóernyős. A játékban a napból fotonok hullanak különböző Tetris alakzatokban. Amikor a fotonok kitöltenek egy sort, a fotonok energiává alakulnak, ezzel pörgetve fel a villanyórát. A játék célja, hogy minél több energiát termeljünk. A játékot Javascript és PHP segítségével valósítottuk meg.

Felhasznált eszközök: Facebook alkalmazás fejlesztés, Webdesign

Bramac Solar tetris Facebook játék fejlesztés Bramac Solar tetris Facebook alkalmazás fejlesztés Bramac Solar tetris Facebook alkalmazás Bramac Solar tetris Facebook alkalmazás fejlesztés