Jump to content

Anatomic Foot forradalmi cipőtágító

Anatomic FootAnatomic Foot

Az Anatomic Foot szakemberei olyan cipőtágító eszközt terveztek, mely segítséget jelent a szorító, dözsölő cipők okozta kellemetlenségek kezelésében, valamint a lábdeformítások okozta fájdalmak enyhítésében. Egy eszköz, amely minden tesztelő szerint forradalmasíthatja a cipő tágítást és mely a jövőben nélkülözhetetlen részévé válik a cipőápolásnak.  Az Anatomic Foot innovációjának  piaci bevezetését nyertük el és terveztük meg a weboldal megjelenésétől egészen a nemzetközi kampány kreatívjain át a hirdetési helyek felkutatásáig, majd menedzseltük az ezt követő kampányt.

Megrendelő: Anatomic Foot Kft.

Készült: 2014 ősz

url: http://www.anatomicfoot.eu/

Feladat: Weboldal és nemzetközi online marketing kampány tervezése és kivitelezése

Megvalósítás: Egyszerű, könnyen áttekinthető és elegáns megoldást szeretett volna megrendelőnk. Ennek megfelelően egy minimalista, elegáns és letisztult vonalú weboldalt készítettünk számára. A hirdetési anyagok ezt a minimalista elegáns vonalat viszik tovább. Az animált gif-ek segítik a termék működésének megértését, valamint interaktívvá teszik az oldalt és a hirdetéseket.

Felhasznált eszközök: Grafikai tervezés, Google Adwords, RTB, Facebook, egyéb PPC hirdetések tervezése és menedzselése, kreatívok készítése

Anatomic Foot Anatomic Foot Anatomic Foot Anatomic Foot

Anatomic Foot

Anatomic Foot

Anatomic Foot Anatomic Foot Anatomic Foot Anatomic Foot