Jump to content

A Senswerknél hiszünk abban, hogy a legjobb megoldás mindig egy elképzelésből és a kidolgozáshoz használt megfelelő eszközökből fejlődik ki.

Büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink évek óta partnerként tekintenek a Senswerkre. Ezért a bizalomért cserébe mi évről évre bizonyítunk és fejlődünk, hogy mindig a legfrissebb eszközöket és tudást biztosítsuk partnereink részére.

Hogyan dolgozunk?

Elbeszélgetünk elképzeléseidről, tervezünk, programozunk, megvalósítunk és tökéletesítünk. Az ötleteket, a digitális marketing eszközök lehetőségeit kihasználva tesszük egyedivé és eladhatóvá, legyen szó a magyar vagy a nemzetközi piackokról.

Full service ügynökségként a 360°-os megoldásokat támogatjuk, azaz mindenben segítünk, ami az online jelenlétedhez szükséges, legyen szó akár webfejlesztésről, marketingről, mobil alkalmazásokról, üzemeltetésről vagy bármely elképzelésről, ami az online lehetőségekkel támogatható. Nem küldözgetünk, nem irányítunk át folyton más kapcsolattartókhoz, nálunk Te is a csapat tagjának érezheted magad. Sok ötletünk van, hogyan tudnánk segíteni és elhozni a "Digitális Kánaánt". Érdekel?

Nézd meg munkáinkat és vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el nekünk mit szeretnél, hogy megvalósíthassuk ötleteidet!