Jump to content

Üzleti megoldások

Szeretnél új vérkeringést adni cégednek, mert üzleti folyamataid már nem az igaziak? Ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal! Nálunk megtalálod ehhez a szakembereket, legyen szó meglévő üzleti rendszered fejlesztéséről vagy egyedi ügyviteli rendszer kialakításáról.

Üzleti megoldások, online e-business rendszer, egyedi szoftverfejlesztésVálaszd az online üzleti szoftvereket, ha fontos az, hogy bármikor és bárhonnan elérhesd adataidat és üzleted egy pillanatra se álljon le. Legyen szó a SenSERP rendszeréről vagy más üzleti rendszerről, fejlesztő kollégáink segítenek személyre szabni vagy megtalálni a legmegfelelőbb megoldást még akkor is, ha azt nem mi fejlesztettük!

 • SenSERP online ügyviteli rendszer
 • Egyedi szoftverfejlesztés
 • Komplex e-commerce

SenSERP - online e-business rendszer

A Senswerk szoftverfejlesztői által készített SenSERP ügyviteli rendszer számos modullal testreszabható, költséghatékony megoldást biztosít céged számára legyen szó pár fős mikro-vállalkozásról vagy több száz milliós árbevétellel rendelkező nagy-vállalat. Moduljainkat ügyfeleink igényeire és piaci tapasztalatukra építve alakítottuk ki, hogy azok tükrözzék a cégek valós működését.  Moduljaink:

E-business:

 • Webáruház
 • Készletkezelés
 • Árlisták
 • Termékek
 • Partnerek
 • Megrendelések
 • Számlázás
 • Trans-o-flex export
 • Pickpack pont

Workflow menedzsment:

 • Projektmenedzsment
 • Ajánlatkérés beszállítóktól
 • Szerződések
 • Árajánlatok
 • Beszállítói megrendelések
 • Fuvar

Controlling:

 • Statisztikák
 • Pénzügy

SenSERP rendszerünk kész üzleti megoldásokat tartalmaz, melyeket a piaci igények alapján fejlesztettünk ki. Rendszerünkben megtalálható a készlet kezelés, megrendelések kezelése, termékek, árak kezelése, partnerek kezelése, számlázás, fuvar szervezés, beszállítói megrendelések kezelése, vagy a dokumentumok kezelése, amelyek nemcsak egymáshoz illeszthetőek, hanem akár teljesen egyedi fejlesztésekkel is összekapcsolhatóak.

A SenSERP rendszerének legnagyobb előnye, hogy üzleti adataidat bárhonnan elérheted, több telephely is használhatja, valamint akár offline módban is elérheted adataidat, köszönhetően a csillagpontos szinkron technológiánknak.

Ha valamit nem találtál meg kész fejlesztéseink közül, vagy Te más folyamat szerint dolgozol, akkor a SenSERP rendszer biztosítja számodra azt, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni igényeidhez, testre szabjuk, vagy módosítsuk azt.

Egyedi szoftverfejlesztés

Hogy néz ki nálunk a fejlesztési folyamat? Hogyan működik a tervezés, fejlesztés, bevezetés? Milyen elveket vallunk szoftvereinkkel kapcsolatban? Olvasd el, hogy milyen lesz velünk dolgoznod!

Testre szabhatóság

Egyik legfontosabb irányelvűnk, hogy szoftvereink alkalmazkodjanak egyedi igényeidhez, ezért minden általunk fejlesztett rendszert úgy készítünk el, hogy azokban bármilyen változtatást könnyen megtehessünk, ha arra van szükséged. Rendszerünk modulokból épül fel, melyekkel igényeidnek megfelelően választhatóak. Minden általunk fejlesztett rendszer három rétegből épül fel, melyek a programkód, a struktúra és a design. A három réteg lehetővé teszi, hogy gyors változtatásokat hajtsunk végre az egyes részeken a többi megváltoztatása nélkül. Ezzel csökkentjük az előforduló hibák kockázatát és gyorsítjuk a fejlesztés időtartamát. Kész moduljainkon túl szoftverfejlesztő kollégáink élen járnak az egyedi fejlesztések, rendszerintegrációk, komplex e-kereskedelmi rendszerek kialakításában is, így a tervezéstől a kivitelezésen és a bevezetésen át, egészen az utókövetésig szakértő segítségre találsz kollégáinknál.

Mi megköveteljük a biztonságos rendszereket

Rendszereinkben a naplózás, a felhasználók jogosultságainak kezelése, a titkosított csatornák, mind abban játszanak szerepet, hogy minimalizálhassuk a biztonsági kockázatokat és maximális biztonságot nyújthassunk adataid számára.

Már a tervezés során figyelembe vesszük, hogy milyen csoportok részére készül a rendszer, azon felhasználóknak milyen szinten kell hozzáférniük a rendszerhez, adatokhoz. Az általunk készített szoftverekben minden adat szigorúan védet, nem kerülhet harmadik fél tulajdonába. Rendszereink egyedi fejlesztésűek, így azok forráskódja nem érhető el a neten, szemben sok opensource ügyviteli rendszerrel, amelyek esetleges hibái annak megismerhetősége miatt rendkívüli biztonsági kockázatot jelentenek, főként ha üzleti adataidról van szó.

"Elkezdődik a közös munka!"

A tervezés

A legfontosabb lépésnek a tervezést tartjuk, hiszen a pontosan definiált üzleti folyamatok, az összefüggések adják egy jól működő rendszer alapját. Ha a tervezés során nem fordítunk elég figyelmet a lehetséges problémák feltárására, akkor az később bosszulja meg magát, hiszen mint azt biztosan Te is tudod, egy probléma javítása időben és költségben annál több minél később derül ki, ezért ha nem akarsz ebbe a hibába esni, akkor ne gondold, hogy a tervezési szakasz felesleges, költséges vagy túl sok időt vesz igénybe. Később minden perce megtérül, amikor elégedetten használjátok a szoftvert.

Fejlesztés

Szeretjük a jó rendszereket, ezért magas minőségi követelmények szerint fejlesztünk. Minden projekt fejlesztése rugalmasan, több ütemben zajlik nálunk. Amíg az egyik ütem fejlesztése zajlik, többit már tesztelheted is, így garantáljuk, hogy a végtermék megfelelő lesz. Minden fejlesztést az előre meghatározott ütemterv és specifikáció alapján készítünk el, így nem érhetnek meglepetések.

Fejlesztési metodikában is rugalmasak vagyunk, így mindig az adott projekt, illetve költségkeret alakítja a munkafolyamatokat. Nálunk nem gond, ha más webfejlesztőkkel, rendszer fejlesztőkkel kell együtt dolgozni, már rengeteg tapasztalatot szereztünk közös projektekben. Ha szeretnéd akkor a teljes projekt menedzsmentet is átvállaljuk, hogy tényleg minden elképzeléseid szerint alakuljon.

Bevezetés

A végső szakasznál rendkívül fontos, hogy minden kolléga megismerje és megszeresse a rendszert, ezért minden bevezetésnél oktatást, felhasználói dokumentációt, telefonos és e-mail supportot, valamint a tesztelési időszak alatt kiemelt támogatást biztosítunk.

Hiszünk abban, hogy ha egy rendszer átlátható, egyszerűen, minimális számítógépes tudással használható, akkor gyorsabban elfogadják azok, akik használni fogják, ezáltal gyorsabban megszeretik és felfedezik azon lehetőségeket, melyekkel rendszerük még tökéletesebben szolgálja majd mindennapi munkájukat.

Utókövetés

Javasoljuk, hogy fél év után üljünk le és nézzük meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel gyorsíthatod, automatizálhatod a rendszer működését, növelheted hatékonyságot. Milyen részeit szeretnéd továbbfejleszteni, mik a tapasztalataid. Partnereid szeretnénk lenni hosszú évekig, sok-sok közös projektben, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindig a legjobb megoldásokat találjuk meg az elképzeléseidhez.