Jump to content

Mobil


A mobilok forradalma elkezdődőtt és évről évre nagyobb szeletet hódítanak meg a látogatási statisztikákban. Ha nem rendelkezel reszponzív  webdesignnal vagy mobil alkalmazással, akkor nem használod ki a legújabb digitális lehetőségeket, ezért jelentősen le fogsz maradni az elkövetkezendő években. Igényes, rugalmas mobil alkalmazásokat fejlesztünk azért, hogy lendületben maradj és az elkövetkezendő években a mobil technológiával együtt fejlődhess.Mobil alkalmazás fejlesztés, reszponzív design, mobil marketing

 • IOS (mobil / tablet)
 • Android (mobil / tablet)
 • Windows Phone (Windows 8.1-től)
 • Blackberry, Firefox OS
 • AR - Augmented reality (kiterjesztett valóság)
 • Responsive webes alkalmazások
 • Böngésző alkalmazások
 • Samsung okostévé alkalmazások

 

Mikor érdemes mobil alkalmazást fejlesztetned?

 • Ha olyan mobilalkalmazást szeretnél készíttetni, amely internet kapcsolat nélkül is működik. Például: Kollégáid terepen dolgoznak, rossz internet eléréssel (az adatokat a következő internet csatlakozáskor továbbítja az applikáció)
 • Ha szükséged van saját helyzeted meghatározására és más pontok helyzetének tőled való távolságuk szerinti térképen történő megjelenítésére. Például: Étterem kereső szolgáltatást nyújtasz turistáknak (az alkalmazás folyamatosan mutatja helyzetedet és a legközelebb eső éttermeket).
 • Ha szeretnél a frissülésekről folyamatos értesítéseket küldeni mobil eszközökre. Például: Egy galéria vagy, ahol a kiállításokról folyamatosan szeretnél értesítést küldeni ügyfeleid mobil telefonjára, akik az értesítésre kattintva azonnal láthatják a közelgő kiállítás információit.

Milyen eszközökre fejlesztünk?

 • IOS mobil és tablet eszközökre
 • Android mobil és tablet eszközökre
 • Firefox OS-re
 • Blackberry-re
 • Windows Phone-ra

Hogyan fejlesztünk mobil alkalmazást?

Minden alkalmazás fejlesztése egy ötlettel kezdődik. Az ötletet Te adod, a kivitelezést mi végezzük. Az ötletből terveket és specifikációt készítünk. A látvány mellett a folyamatokat, az egyszerű használhatóságot, az alkalmazás kommunikációját, programkódját, a szükséges adatbázist is meg kell terveznünk, melyben folyamatosan partnerünk leszel.

A közös tervezés után következik a kivitelezés, ennek során kollégáink ütemekben dolgoznak. Az egyes ütemek elkészült eredményeit mindig bemutatjuk neked is, hogy akár a folyamat közben tesztelhesd az elkészült alkalmazás részeit. A natív nyelv mellett a multiplattformos Titanium eszközt használjuk, amellyel költséghatékony módon készíthetünk számodra mobil alkalmazást, egyszerre akár több plattformra is.

Ha mindent kiteszteltünk és elégedett vagy, akkor pedig következik az alkalmazás beküldése. Költséghatékony megoldásként a Senswerk fiókját is használhatod, vagy saját neved alatt is regisztrálhatsz fiókot. IOS alkalmazás esetén az Apple Store-ba az alkalmazás beküldése 1-2 hetet, míg Android esetén a Google Play-be történő beküldés néhány órát vesz csak igénybe. A beküldések során meg kell adni az alkalmazás leírását, hogy milyen kategóriába szeretnéd besorolni, valamint el kell készíteni az alkalmazás webes oldalát is.

Itt azonban még nincs vége a munkának. Igaz, hogy van egy alkalmazásod, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy erről rajtad kivűl ki tud még? Hogyan fogják mások is megtudni? És Te honnan fogod tudni, hogy mit gondolnak róla? Na igen, erről beszélünk. A mobil alkalmazásoknak is szükségük van marketingre. Segítünk az online terjesztésben, a mérésben, az adatok kiértékelésében és az optimalizálásban is.

Augmented reality - kiterjesztett valóság

Igazán látványos kampányra vágysz? Tényleg újat akarsz mutatni? Akkor válaszd az AR-t (augmented reality) kampányod egyik elemévé. A kiterjesztett valósággal olyan alkalmazásokat készíthetsz, melyek segítségével megelevenedik például a plakát, elindul az autó vagy elkezd énekelni az énekes. Az AR esetén csak a fantáziád szab határt és biztosra veheted, hogy kampányodra emlékezni fognak fogyasztóid.

Hogyan készítünk ilyen alkalmazásokat? 

A mobil technológiák adta lehetőségeket kihasználva képeket, formákat is fel tudunk ismertetni a mobilok kamerája segítségével. Ezen felismeréshez pedig események rendelhetőek, így például elindulhat egy videó, vagy megjelenhet egy olyan elem a mobil képernyőjén, ami a valóságban nem is létezik. Sci-fi-sen hangzik? Hát igen, ezzel mindenesetre könnyen elkápráztathatod ügyfeleidet.

Responsive webdesign - mobiloptimalizált weboldal

Ha nem tudsz többlet tartalmat nyújtani, akkor nem érdemes alkalmazást készíteni. Ilyen esetben inkább célszerű a weboldalt mobil képessé tenni, azaz olyan webdesignnal ellátni, amely képes arra, hogy a weboldal tartalmait minden mobil eszközön megfelelően jelenítse meg. A reszponzív webdesign nem csak a felhasználók igényeit szolgálja ki a mobil és tablet eszközökön is, hanem a keresőmotorok is kifejezetten értékelik, ha a weboldal mobil optimalizált megjelenéssel rendelkezik, ez pedig sokkal jobb pozíciót és több látogatót jelent.

Mobil marketing

Elkészült az alkalmazás, amely egy nagyszerű ötleten alapul? De mégsem töltik le? Miért is töltenék, ha nem is tudnak róla! Segítünk, hogy láthatóvá válj a mobil világban és alkalmazásod megtalálja célközönségét. Több csatornás kampányaink segítségével alkalmazásod megkaphatja a neki járó figyelmet, legyen szó PR megoldásról, hirdetésről, vagy ügyfeleid részére hírlevélben történő promótálásról.