Jump to content

Koller Galéria IOS mobil alkalmazás

Koller Galéria IOS mobil alkalmazásKoller Galéria mobil alkalmazás

Sokan nem is gondolnák, hogy a műalkotásoknak a mobil alkalmazásokban is helye van. Ez azonban közel sem igaz. A Koller Galéria korábbi művészeti alkalmazásunk fejlesztését látva bízott meg bennünket saját mobil alkalmazásának elkészítésével, melynek eredménye egy látványos és jól használható mobil és tablet alkalmazás lett.

Megrendelő: Koller Galéria Kft.

Szektor: művészet, galéria

Készült: 2013 ősz

iPhone és iPad app: https://itunes.apple.com/hk/app/koller-galeria/id721525125?mt=8

Feladat: A galéria weboldalának adatait használva olyan mobil alkalmazás készítése, mely segítségével megtekinthetőek a galéria művészei, műalkotásai, valamint ajánlat kérhető azokra.

Megvalósítás: A mobil alkalmazást IOS mobil és tablet eszközökre készítettük el IOS6, valamint IOS7-es támogatással. Az alkalmazás online kapcsolatban van a weboldal adatbázisával, így a kettő adatai frissítés nélkül is megegyeznek. Az alkalmazás képes az ajánlatkéréshez kapcsolódóan  a paypal fizetés megvalósítására, hírlevél feliratkozásra, szűrésekre, valamint árajánlat kérésre is.

Felhasznált eszközök: Grafikai tervezés, mobil alkalmazás fejlesztés

Koller Galéria IOS mobil alkalmazás Koller Galéria IOS mobil alkalmazás Koller Galéria IOS mobil alkalmazás Koller Galéria IOS mobil alkalmazás